Καλημέρα σε όλους, πριν δώσουμε τις προτάσεις μας για σήμερα να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέκτησε το Conference League και έκανε κάθε Έλληνα περήφανο.

Πλέον, έμεινε ο κορυφαίος τελικός της χρονιάς για το Champions League και ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι το Euro 2024. Από τώρα και στο εξής, συντροφιά θα μας κρατήσουν τα καλοκαιρινά πρωταθλήματα.

Σειναγιόεν-Μαριεχάμν

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την Φινλανδία και είναι το Σειναγιόεν-Μαριεχάμν. Οι γηπεδούχοι, έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά τη χρονιά και βρίσκονται στην πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με μεγάλο όπλο την έδρα αλλά και την εξαιρετική άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι, είναι από τις χειρότερες ομάδες στα εκτός έδρας παιχνίδια και ο άσος μοιάζει δώρο, πληρώνει κοντά στο 1.50*.

Ούλου-Ελσίνκι

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από το ίδιο πρωτάθλημα, Ούλου εναντίον Ελσίνκι. Σίγουρα, με το που βλέπεις τις δύο αυτές ομάδες το μυαλό σου πάει στο διπλό, εμένα όχι. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία, αλλά διαθέτουν μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενώ και στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουμε αμέτρητα γκολ-γκολ. Εκτός από όλα αυτά, η κακή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων μου δίνει ένα παραπάνω λόγο να επιλέξω το goal/goal σε απόδοση κοντά στο 1.65*.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές