Καλημέρα φιλαράκια μου, πολύ περίεργες αυτές οι μέρες αφού τα μόνα παιχνίδια Εθνικών ομάδων είναι τα σημερινά και από εκεί και πέρα το... χάος.

Σίγουρα είναι δυνατές αναμετρήσεις και, αφού μελετήσαμε, βγάλαμε τις δύο πιο δυνατές έδρες, οι οποίες μοιάζουν να σπάνε μόνο με θαύμα.

Ελλάδα-Καζακστάν

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Ελλάδα-Καζακστάν. Δεν επιτρέπεται να θέλεις να πας σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και να σκέφτεσαι αν θα κερδίσεις ή όχι μία τέτοια αντίπαλο, και μάλιστα μέσα στην χώρα σου. Ο άσος σίγουρα κατρακυλάει, αλλά τα μονά παιχνίδια θέλουν προσοχή, το ρόστερ που έχουμε είναι πολύ δυνατό και μετά από χρόνια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένο.

Με την Γαλλία το παλέψαμε, ενώ με τους Ολλανδούς πληρώσαμε στιγμές αδράνειας. Περιμένω απόψε να πιέσουμε και να πάρουμε την πρόκριση και μάλιστα εύκολα γι’ αυτό και επέλεξα τον άσο σε συνδυασμό over 1.5 γκολ το οποίο είναι σε απόδοση 1.72!

Πολωνία-Εσθονία

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Πολωνία-Εσθονία, σε άλλη μία δυνατή έδρα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην κατέχουν την δυναμική προηγούμενων ετών, αλλά πιθανή γκέλα απόψε θα θεωρηθεί αναπάντεχη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν να πάρουν νίκη από τον Γενάρη του 2023 απέναντι στους Φινλανδούς και δεν πιστεύω πως έχουν την παραμικρή πιθανότητα να παλέψουν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι αποδόσεις είναι χαμηλές, αλλά σημασία έχει το... ταμείο, και όχι να γίνουμε πλούσιοι. Μαζί με τον άσο θα επιλέξουμε και εδώ το over 1.5 γκολ, το οποίο όλο μαζί προσφέρεται σε απόδοση 1.39.

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα, συνολικά σε απόδοση 2.38.

Προγνωστικά Προκριματικά EURO 2024 - Προτάσεις

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.