Καλησπέρα, σε όλο το κοινό του Pamestoixima.gr. Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, με γεμάτο το κουπόνι, οπότε υπάρχουν αρκετές επιλογές, για όλα τα γούστα και για όλες τις τσέπες.

Προχωράμε τις δικές μας επιλογές από τα σημερινά παιχνίδια.

Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά

Τρίτη αγωνιστική για τα play-out του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Τρίπολης να μετράει δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Αρνητικά εκκίνησε η ομάδα του Ράσταβατς, η οποία μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον σε αυτή τη μίνι διαδικασία, αλλά επ' ουδενί δεν παραδοθει στις ορέξεις των άλλων ομάδων.

Η Κηφισιά εκκίνησε με μία ισοπαλία και μία ήττα, όμως βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν θα παραδοθεί αμαχητί, ενώ πριν μερικές εβδομάδες είχε αποσπάσει ισοπαλία από τον Αστέρα στην Αρκαδία με 3-3. Απόψε, ευελπιστεί σε νέο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας παίζει εντός και ψάχνει τους πρώτους βαθμούς του, η Κηφισιά με τη σειρά της παλεύει για την παραμονή. Σε απόδοση 1.90* προσφέρεται το αμφίτερμα.

Παναιτωλικός-Βόλος

Μεγάλη μάχη, αναμένεται στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να μετράει τέσσερις βαθμούς σε δύο αγωνιστικές στα play-out, ενώ ο Βόλος πέτυχε δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, φτάνοντας πλέον στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι δύο ομάδες, παλεύουν για παρόμοιο στόχο, αμφότερες παλεύουν για την παραμονή. Παράλληλα, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκουν με ευκολία τέρματα. Η μεταξύ τους μάχη έχει ιδιαίτερο κίνητρο, μοιραία θα κρατήσω το αμφίτερμα και σε αυτήν την αναμέτρηση σε απόδοση 1.90*.

Προγνωστικά Super League:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.