Έπειτα από ένα εξαιρετικό στοιχηματικό σαββατοκύριακο, πάμε και σε ένα πιο αραιό μεσοβδόμαδο όπου έχουμε αρκετά εξ' αναβολής αναμετρήσεις στο μενού.

Μία από αυτές διεξάγεται στο βράδυ της Τετάρτης και θα με απασχολήσει στοιχηματικά. Betbuilder επιλογή από την βραζιλιάνικη Serie A στο πινακάκι και πάμε να την εξετάσουμε αναλυτικά παρακάτω.

Καλό το προφίλ της Ζουβεντούδε στο 2024

Από το βραζιλιάνικο νότο η επιλογή και ειδικότερα από το Αλφρέντο Ζακόνι. Εκεί όπου η Ζουβεντούδε αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και θα κρατήσω το Betbuilder του 1Χ & Over 1.5 σε απόδοση 1.78* στο Pamestoixima.gr.

Καταρχάς μιλάμε για ένα παιχνίδι που πέφτει στην κατηγορία του εξάποντου. Ίδιος είναι ο στόχος που έχουν μέσα στη χρονιά οι δύο ομάδες. Αυτός δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού. Αν καταφέρουν και κάτι καλύτερο στην πορεία, όπως μία έξοδο στο Copa Sudamericana, έχει καλώς.

Αμφότερες σε καλή κατάσταση πριν την σέντρα καθώς η Ζουβεντούδε κατάφερε να αποσπάσει 1-1 από την Φλουμινένσε το Σάββατο ενώ η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε ουσιαστικά μπήκε στο πρωτάθλημα με το διπλό 0-2 στην Βιτόρια Μπαΐα.

Αυτή που έχει ένα πιο σταθερό προφίλ σε όλο το 2024 μέχρι τώρα είναι η Ζουβεντούδε. Φάνηκε ακόμη από το πολιτειακό πρωτάθλημα Γκαούσο πως έχει γίνει καλή δουλειά από τον τεχνικό Ρόζερ Μασάντο.

Το ερώτημα που έμπαινε ήταν αν μπορέσει να μεταφέρει αυτή την εικόνα και στην βραζιλιάνικη Serie A. Με εξαίρεση την βαριά ήττα 5-1 από την Μποταφόγκο, μια χαρά το καταφέρνει η Ζουβεντούδε και το έδειξε στο Μαρακανά πάλι το Σάββατο.

Με συνολικό ρεκόρ 5-2-1 εντός έδρας στη χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις, δεν νομίζω ότι η Ζουβεντούδε θα χάσει από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Μία ήττα. Το 1-2 από την Ιντερνασιονάλ στην κανονική διάρκεια του πολιτειακού πρωταθλήματος Γκαούσο. Δεν έχασε στην συνέχεια, ούτε από την Γκρέμιο (0-0), ούτε από την Ιντερνασιονάλ (0-0) στο γήπεδό της για τη νοκ άουτ διαδικασία.

Υποψιασμένος ο Ζαΐρ Βεντούρα

Από την άλλη η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε πριν την είσοδό της σε αυτά τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια που είχε στο πρόγραμμα, θα ήταν ικανοποιημένη με τέσσερις βαθμούς στις αποσκευές της. Το έξι, να πάρει δηλαδή δύο νίκες, θα είναι το τέλειο αλλά ένα διπλό (που ήδη κατέκτησε με το 0-2 στην Βιτόρια) και ένα Χ σε δύσκολη έδρα άμεσης ανταγωνίστριας, νομίζω θα την αφήσει και ικανοποιημένη.

Υποψιασμένη θα ταξιδέψει στο νότο η ομάδα του Ζαΐρ Βεντούρα αλλά νομίζω ότι ο έμπειρος τεχνικός ξέρει καλά πως με 0-0 δεν θα φύγει από το Αλφρέντο Ζακόνι. Η Ζουβεντούδε γίνεται πιεστική στο γήπεδό της, οπότε θα χρειαστεί η ομάδα του να σκοράρει. Κάτι σε 1-1 το είχα στο μυαλό μου σαν παιχνίδι και αρχική σκέψη ήταν το 1Χ & G/G για να παίξω αλλά το πάω πιο συντηρητικά στο 1Χ & Over 1.5 όπως προανέφερα στην αρχή.

Η Ζουβεντούδε δεν έχει μείνει ποτέ άσφαιρη κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε σε πέντε παιχνίδια μεταξύ τους στο νότο ενώ η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχει σκοράρει στις τέσσερις από τις πέντε επισκέψεις της εκεί.

Δεν το κουράζω άλλο, από την στιγμή που δεν βλέπω διπλό για τον Δράκο της Γκοϊάνιας και μου αρέσει παραπάνω η Ζουβεντούδε κρατάω την συγκεκριμένη επιλογή.

Προγνωστικά Serie A Βραζιλίας:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.