Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλάει αποκλειστικά στο PS Blog για την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά και για το viral στιγμιότυπο με τον πατέρα του.

«Είναι σαν ψέμα όλο αυτό που έχει συμβεί, βγαλμένο από παραμύθι». Με αυτά τα λόγια μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο PS Blog για την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR. Μόνο που δεν είναι... ψέμα, αλλά η πραγματικότητα!

Ο 30χρονος φόργουορντ είδε τους κόπους χρόνων να ανταμείβονται και να φτάνει στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού - το πρώτο για εκείνον - με την ομάδα της καρδιάς του. «Ο κόσμος ξέρει ότι είμαι Παναθηναϊκός. Έχω διανύσει μεγάλη πορεία. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, εκεί ανήκει, το δείχνει άλλωστε κι η ιστορία», ανέφερε συγκινημένος.

Με το 7ο αστέρι του «τριφυλλιού» έγινε viral κι ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο μικρό, μόλις 4 ετών, να είναι στην αγκαλιά του πατέρα του, στη φιέστα πρωταθλήματος του 1998, όταν και είχε προσκληθεί η πρωταθλήτρια ομάδα του 1984, της οποίας ήταν μέλος ο Αργύρης Παπαπέτρου. «Είναι φοβερό το συναίσθημα. Το έχω δει αρκετές φορές. Είναι μια φοβερή πορεία. 26 χρόνια μετά, κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό. Είναι μοναδική στιγμή να βλέπω να συνδέουν το τότε με το τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το 8ο αστέρι που ζητάει ο κόσμος; «Δεν είμαι καλός στις υποσχέσεις, ο κόουτς είναι λίγο καλύτερος σε αυτά», πρόσθεσε χαμογελώντας.

Παπαπέτρου στο PS Blog: «Ο κόσμος ξέρει ότι είμαι Παναθηναϊκός, ανήκουμε στην κορυφή της Ευρώπης»