Ψάχνεις έναν πιο safe τρόπο να νιώσεις την αδρεναλίνη του στοιχήματος, χωρίς να... ζημιώσεις την τσέπη σου; Το Ασιατικό χάντικαπ του Pamestoixima.gr είναι η λύση!

Το Ασιατικό Χάντικαπ γίνεται ολοένα και περισσότερο γνωστό στον χώρο του στοιχηματισμού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, οι πιθανότητες να κερδίσεις από 33,3% γίνονται 50%, αφού τα πιθανά αποτελέσματα του πονταρίσματος, από 3 γίνονται 2.

Η ουσιαστική διαφορά του Ασιατικού Χάντικαπ με το «παραδοσιακό» στοίχημα είναι, ότι η ισοπαλία εξαιρείται από τις επιλογές, επομένως το ποντάρισμα γίνεται στον άσσο ή στο διπλό. Στον παρακάτω οδηγό θα βρεις όλες οι κατηγορίες του Ασιατικού Χάντικαπ.

Ασιατικό χάντικαπ 0:0

 • Αποτελεί την πιο απλή μορφή, όπου κερδίζεις, όταν η ομάδα που πόνταρες κερδίσει, χάνεις όταν η ομάδα που πόνταρες χάσει, και σε περίπτωση ισοπαλίας σου επιστρέφεται το ποντάρισμά σου.

Ασιατικό χάντικαπ με -0.5 και +0,5

 • Στο -0.5 η ομάδα που ποντάρεις θα πρέπει να καλύψει το «μισό γκολ», δηλαδή κερδίζεις μόνο σε περίπτωση νίκης. Σε ισοπαλία ή ήττα χάνεις το στοίχημα.
 • Ισχύει το αντίστροφο στο +0.5, όπου κερδίζεις σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης και χάνεις σε περίπτωση ήττας.

Ασιατικό χάντικαπ με -1 και +1

 • Στο χάντικαπ -1, κερδίζεις το στοίχημα όταν η ομάδα που πόνταρες νικήσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά. Σου επιστρέφεται το ποντάρισμα στην περίπτωση που η ομάδα επικρατήσει με 1 γκολ διαφορά. Σε ήττα ή ισοπαλία χάνεις το ποντάρισμά σου.
 • Στο χάντικαπ +1 κερδίζεις το στοίχημα σε ισοπαλία ή νίκη, σου επιστρέφεται το ποσό του πονταρίσματος σου σε ήττα με 1 γκολ και χάνεις στην περίπτωση ήττας με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά.

Ασιατικό χάντικαπ με -1.5 και +1.5

 • Με χάντικαπ -1.5 κερδίζεις το στοίχημα στην νίκη της ομάδας σου με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά. Σε περίπτωση ήττας, ισοπαλίας ή νίκης με 1 γκολ χάνεις το στοίχημα. Το τελευταίο αποτελεί τη διαφορά με το χάντικαπ -1.
 • Στο ασιατικό +1,5 κερδίζεις το στοίχημα σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή ήττας με 1 γκολ. Σε ήττα με διαφορά 2 ή περισσότερων γκολ χάνεις το ποντάρισμά σου.

Διπλά Ασιατικά χάντικαπ

Τα διπλά ασιατικά χάντικαπ ουσιαστικά είναι ο συνδυασμός δύο χάντικαπ στοιχημάτων (ενός μισού και ενός ολόκληρου). Για να τα αναλύσεις, χωρίζεις το ποντάρισμά σου στα δύο και τα υπολογίζεις σαν ξεχωριστά στοιχήματα, όπως είδαμε και παραπάνω. Ακολουθούν δύο από τους πιο συνήθεις τύπους split ασιατικών.

Ασιατικό χάντικαπ με 0,-0.5 και 0,+0,5

 • Στο 0,-0.5 κερδίζεις το στοίχημα όταν νικήσει η ομάδα στην οποία πόνταρες. Σε περίπτωση ισοπαλίας λαμβάνεις πίσω το 50% του πονταρίσματός σου, ενώ αν επέλθει η ήττα χάνεις το στοίχημά σου.
 • Στο 0,+0.5 το πρώτο μέρος μένει το ίδιο με παραπάνω, δηλαδή κερδίζεις το στοίχημα όταν νικήσει η ομάδα στην οποία πόνταρες. Σε περίπτωση, όμως, ισοπαλίας κερδίζεις το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους του στοιχήματος. Σε περίπτωση ήττας χάνεις το στοίχημα σου.

Ασιατικό χάντικαπ με -0.5,-1 και +0.5,+1

 • Στο -0.5,-1 κερδίζεις το στοίχημα, όταν η ομάδα στην οποία πόνταρες νικήσει με 2 ή περισσότερα γκολ. Σε περίπτωση νίκης, αλλά με διαφορά 1 γκολ κερδίζεις το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδος του στοιχήματος. Σε ισοπαλία ή ήττα χάνεις το στοίχημα.
 • Στο +0.5,+1 κερδίζεις το στοίχημα σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Στην περίπτωση ήττας με 1 γκολ διαφορά λαμβάνεις πίσω το 50% του πονταρίσματός. Με ήττα 2 ή περισσότερων γκολ διαφορά χάνεις το στοίχημά σου.

Ασιατικά Under/Over

Για την κατανόηση των Ασιατικών under/over θα παραθέσουμε τα παραδείγματα των under/over 2 γκολ και under/over 2,2.5 γκολ. Με όμοιο τρόπο λειτουργούν και τα υπόλοιπα στοιχήματα αυτού του είδους.

Ασιατικό under/over 2 γκολ

 • Στο over 2 γκολ κερδίζεις όταν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Στα 2 γκολ λαμβάνεις πίσω το ποσό του πονταρίσματός σου, ενώ για 0 ή 1 γκολ χάνεις το στοίχημα.
 • Αντίστροφα, στο under 2 γκολ κερδίζεις όταν σημειωθούν 0 ή 1 γκολ, στα 2 γκολ λαμβάνεις το ποντάρισμά σου και για 3 ή περισσότερα χάνεις το στοίχημα.

Ασιατικό under/over 2, 2.5 γκολ

Το συγκεκριμένο στοίχημα αποτελείτε από δύο under/over και συγκεκριμένα, ένα under/over 2 και ένα under/over 2.5. Το ποντάρισμα μοιράζεται ανάμεσα σε αυτά τα δύο, όπως είδαμε στην περίπτωση των χάντικαπ.

 • Στο over 2,2.5 γκολ κερδίζεις το στοίχημα όταν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Στην περίπτωση τωβ 2 γκολ λαμβάνεις το 50% του πονταρίσματός σου, ενώ στην περίπτωση των 0 ή 1 γκολ χάνεις το στοίχημα.
 • Στο under 2,2.5 γκολ κερδίζεις σε 0 ή 1 γκολ. Στην περίπτωση που σημειωθούν 2 γκολ κερδίζεις το 50% του στοιχήματος σου, ενώ στα 3 ή περισσότερα γκολ χάνεις το στοίχημα.