Η πιο γεμάτη μέρα του τουρνουά η σημερινή, με συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις, καθώς έχουμε φινάλε 3ου και 4ου ομίλου ταυτόχρονα.

Με τρεις μεγάλες δυνάμεις, Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία, στη μάχη.

Ξεκινώντας από τα απογευματινά παιχνίδια. Γάλλοι και Ολλανδοί παίζουν και για την 1η θέση, που πολύ πιθανό να κριθεί στη διαφορά των γκολ! Οι Γάλλοι απέναντι στην ήδη αποκλεισμένη Πολωνία έχουν θεωρητικά το πιο εύκολο έργο και, αν χρειαστεί, μπορεί να σκοράρουν περισσότερο από ότι η Ολλανδία στο πιο δυνατό δικό της τεστ με τους Αυστριακούς. Αποτυπώνεται αυτό και στις αποδόσεις, αφού πληρώνει 1.50* η Γαλλία για νικήτρια του ομίλου.

Επί του αγωνιστικού, άγνωστη η απόφαση του Ντεσάμπ σχετικά με τη χρησιμοποίηση ή όχι του Μ’Μπαπέ. Με την Ολλανδία δεν του έδωσε χρόνο, τώρα είχε περισσότερο διάστημα στην αποκατάσταση αλλά ίσως το παιχνίδι κριθεί εύκολο και προφυλαχθεί. Ρεαλιστικό και το σενάριο να μείνει στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί αν και εφόσον χρειαστεί.

Κρίνοντας από το Γαλλία-Ολλανδία, κομβικό ρόλο παίρνει ο αριστερός εξτρέμ των Γάλλων, που είναι ο παίκτης που προσπαθεί να τρυπώσει μέσα στην αντίπαλη περιοχή και να τελειώσει φάσεις. Ο Τιράμ στο ματς με την Αυστρία έπαιζε εκεί, κάνοντας πέντε τελικές, οι δύο εκ των οποίων στην εστία. Ο Γκριεζμάν στο ματς με την Ολλανδία, είχε επίσης πέντε τελικές, οι τρεις εκ των οποίων στην εστία.

Ο φορ των Γάλλων παίζει στο «κουτί» για να τραβήξει πάνω του τα αντίπαλα στόπερ. Ο Ντεμπελέ από δεξιά παίρνει το πλάτος και έτσι ο αριστερός εξτρέμ είναι εκείνος που συγκλίνει και έχει αυξημένες πιθανότητες να κάνει την τελική προσπάθεια. Το ρεπορτάζ θέλει τον Γκριεζμάν να παίζει ξανά εκεί, πληρώνοντας σε απόδοση 2.90* για να σκοράρει!

Ολλανδία-Αυστρία: Το σκληρό παιχνίδι των Αυστριακών

Γράψαμε και μετά το Αυστρία-Γαλλία, για το πόσο δυνατά πέφτουν στην μπάλα οι Αυστριακοί. Στην πρεμιέρα είχαν 27 τάκλιν, 18 φάουλ και 5 κίτρινες, ενώ μην ξεχνάμε πως ευθύνονται για τον τραυματισμό του Μ’Μπαπέ. Mε 15 φάουλ τελείωσαν και το ματς με την Πολωνία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Θα ρισκάρουμε ακόμη μια φορά για κόκκινη κάρτα σε ματς της Αυστρίας.

Γ’ όμιλος: Πάθος για 1 θέση στο Δανία-Σερβία

Στον 3ο όμιλο, που διεξάγεται το βράδυ, η Αγγλία λογικά θα κερδίσει τη Σλοβενία και θα τερματίσει πρώτη. Ετσι το Δανία-Σερβία εξασφαλίζει στον νικητή μια θέση στην επόμενη φάση, με το Χ να τους μπλέκει σε σενάρια.

Ματς που είναι πιθανό να δούμε πολύ πάθος από τις δύο ομάδες. Οι Σέρβοι ούτως ή άλλως ανεβάζουν πολύ τα φάουλ στα παιχνίδια τους. Με την Αγγλία υπέπεσαν σε 19 φάουλ και είδαν τρεις κίτρινες κάρτες. Με τη Σλοβενία μπορεί να έκαναν λιγότερα φάουλ (8) αλλά τα μισά από αυτά κατέληξαν σε κάρτα, με αποτέλεσμα να αντικρίσουν 4 κίτρινες!

Αναμέτρηση που έχει ενδιαφέρον να κυνηγήσουμε τις αγορές των φάουλ, ενώ οι Over 4,5 κάρτες βρίσκονται σε απόδοση 2.20*.

Προγνωστικά Γαλλία-Πολωνία:

Προγνωστικά Ολλανδία-Αυστρία:

Προγνωστικά Σερβία-Δανία:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.