Η Μαρίνα Σάττι ολοκλήρωσε και τη δεύτερη πρόβα της στο Μάλμε, ενόψει της Eurovision 2024.

«Γεμάτη αυτοπεποίθηση και δυναμική»! Έτσι χαρακτήρισαν τα ξένα μέσα την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, μετά τη δεύτερη πρόβα της στη "Malmö Arena", εκεί όπου θα εμφανιστεί στις 9 Μαΐου, για τον β' ημιτελικό της Eurovision 2024.

Για ακόμα μια φορά, η εκπρόσωπος της Ελλάδας τραγουδώντας το «Ζάρι» μάγεψε όλους όσοι την παρακολούθησαν, προμηνύοντας ότι θα δούμε κάτι πολύ καλό στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε λίγες ημέρες. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει κι η πρόβα τζενεράλε, πριν τη δούμε στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Στο β' ημιτελικό η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί τρίτη κατά σειρά, ενώ υπενθυμίζεται ότι στον τελικό η διαδικασία ψηφοφορίας αλλάζει από φέτος.

Μαρίνα Σάττι | Οι αποδόσεις για νίκη στην Eurovision 2024

Η Μαρίνα Σάττι παραμένει σταθερά στην θέση για νίκη στην Eurovision 2024, με απόδοση 8.00. Η αλήθεια είναι πως στον Τελικό θα έχει σκληρό ανταγωνισμό, αφού Ελβετία, Κροατία κι Ολλανδία είναι στα φαβορί για τη νίκη.

Η τελευταία φορά που η Ελλάδα βρέθηκε εντός πεντάδας, και συγκεκριμένα στην θέση, ήταν με την Καλομοίρα και το "Secret Combination" το 2008, ενώ τελευταία φορά που είδαμε καλή θέση, ήταν το 2013 με το "Alcohol if free" και τους Κόζα Μόστρα-Αγάθωνα, που πήραν την θέση.

Τα πράγματα για τον β' ημιτελικό είναι διαφορετικά, αφού η Μαρίνα Σάττι βρίσκειται στην 3η θέση για νίκη (απόδοση 8.00). Μαζί της στον ημιτελικό εμφανίζονται και οι Ολλανδία - Ελβετία. Η απόδοση για να προκριθεί στον τελικό είναι στο 1.04, ενώ για να βρεθεί στην τριάδα του ημιτελικού είναι στο 2.00.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις πολλά ειδικά στοιχήματα για την Eurovision 2024, αλλά και ειδικές αγορές για τη συμμετοχή της Ελλάδας.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δείτε στιγμές από τη δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

View this post on Instagram

A post shared by ESCToday (@esctoday)

View this post on Instagram

A post shared by ESCToday (@esctoday)

View this post on Instagram

A post shared by wiwibloggs (@wiwibloggs)