Λίγες ώρες έμειναν για το μεγάλο event του Final Four 2024 του Βερολίνου και η αγωνία ολοένα και μεγαλώνει.

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός ακονίζουν τα ξίφη τους ενόψει των μεγάλων μαχών, που θα δώσουν κόντρα σε Φενέρ και Ρεάλ αντίστοιχα. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι (δεν είναι η πλειονότητα πάντως) που βλέπουν ελληνικό τελικό το βράδυ της Κυριακής.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στη Φενέρ, για να έχει μεγάλη τύχη πρέπει να πάρει πολλά πράγματα, είτε από τον Ναν, είτε από τον Σλούκα, είτε και από τους δύο μαζί.

Αμφότεροι, είναι υψηλής κλάσης και θεωρούμε, ότι θα βάλουν για τα καλά το χεράκι τους στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Εκτιμούμε, μάλιστα, ότι ο Ναν θα είναι εκείνος, που θα κάνει θραύση. Μπορεί να είναι ο πλέον καταλυτικός, ώστε η ομάδα του να κερδίσει και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Κάτι, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να βάλει πάνω από 25 πόντους απέναντι στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τη Φενέρ. Μαζί δε με τον Σλούκα, μπορούν να βάλουν πάνω από 40 πόντους.

Προγνωστικά Final Four 2024:

Παναθηναϊκός AKTOR-Φενερμπαχτσέ:

  •  Κέντρικ Ναν να σκοράρει 25+ πόντους και ο Παναθηναϊκός να κερδίσει σε απόδοση 4.15*
  • Σλούκας και Ναν να σκοράρουν 40+ πόντους και ο Παναθηναϊκός να κερδίσει σε απόδοση 5.00*

Στοίχημα στο FINAL FOUR 2024 στο Pamestoixima.gr

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές, για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και το μοναδικό "Διπλή Ευκαιρία Νικητής -Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός" σε Top Price! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.