Το Final Four 2024 πλησιάζει και… ζεσταινόμαστε με ένα fun combo bet από το Ρεάλ-Ολυμπιακός.

Κάτι… χρωστάει ο Ολυμπιακός στον εαυτό του από τον περσινό τελικό με τη Ρεάλ, γι’ αυτό και φέτος που τη βρίσκει στον ημιτελικό, έχει την ευκαιρία να «εξιλεωθεί».

Θα επικεντρωθούμε στον εκρηκτικό Κάνααν και τον game changer ΜακΚίσικ, με αφορμή το fun combo bet, που τους θέλει να σκοράρουν μαζί 35+ πόντους και να κερδίσουν οι «ερυθρόλευκοι» τους Μαδριλένους.

Κάνααν-ΜακΚίσικ, δίδυμο - φωτιά

Ο Αϊζέια Κάνααν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, χρωστάει, όμως, έναν μεγάλο αγώνα ακόμα, και επειδή και πέρυσι στον τελικό και ειδικά απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, πέτυχε 21 πόντους, περιμένω ένα μεγάλο ματς και φέτος, βρίσκοντας σίγουρα κοντά στα 6 με 7 τρίποντα στον ημιτελικό.

Από την άλλη, ο Σακίλ ΜακΚίσικ επίσης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο τρίμηνο, στην σειρά με την Μπαρτσελόνα ήταν κομβικός, και γενικά, όταν έρχεται από τον πάγκο, συμβάλει τα μέγιστα, για να φτάσει στην νίκη η ομάδα του. Θεωρώ πως ο κόουτς Μπαρτζώκας περιμένει αρκετά την βοήθεια του και το σκορ του από τον πάγκο.

Ολυμπιακός, η ώρα της… εκδίκησης

Ο Ολυμπιακός θεωρώ ότι είναι η μόνη από τις τρεις ομάδες που ματσάρει με την Ρεάλ. Έχει την εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και πλέον ζητά και μία άτυπη εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό. Εύκολα ή δύσκολα, θεωρώ πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει αν πιάσει μία νορμάλ απόδοση και να βρεθεί στον τελικό.

Προγνωστικά Final Four 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.