Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Αυτή του τζάμπολ του Final Four 2024 της EuroLeague.

Στο Βερολίνο είναι στραμμένα όλα τα μπασκετικά βλέμματα και ειδικά τα δικά μας από τη στιγμή που συμμετέχουν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός.

Τελευταία φορά, που είχαν παίξει μαζί και οι δύο ομάδες σε Final Four ήταν το 2012, όταν το είχαν κατακτήσει στην Πόλη οι Πειραιώτες.

Με τον ενθουσιασμό της… αποχής

Ο Παναθηναϊκός, έχει να εμφανιστεί εδώ και 12 χρόνια σε Final Four και όπως είναι φυσικό στις τάξεις του υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Υπάρχει δίψα για διάκριση, επιθυμία για κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού. Το περιβόητο έβδομο, που λένε εδώ και χρόνια οι Παναθηναϊκοί μπορεί να κατακτηθεί φέτος.

Για να γίνει αυτό, κατ’ αρχάς, πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Φενέρ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Είναι μία κόντρα ανάμεσα σε δύο ομάδες, που πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός, έχει δύο παίκτες, που ξεχωρίζουν για τα καλά, τον Σλούκα και τον Ναν, η Φενέρ έχει λίγο πιο γεμάτο ρόστερ από τους «πράσινους». Έχει μάλιστα, και πρώην μέλη του Παναθηναϊκού, αφού πέραν του Σάρας στην τουρκική ομάδα παίζουν ο Καλάθης με τον Παπαγιάννη.

Αυτό, που εκτιμάμε ότι θα γίνει είναι ένα ματς, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Που θα κριθεί στα 2-3 σουτ. Ίσως και στο ένα. Και σε μία τέτοια διαδικασία, ο καθένας βέβαια μπορεί να κερδίσει. Πιστεύουμε, όμως, ότι είναι η σειρά του Παναθηναϊκού να χαμογελάσει. Έχει χρόνια, όπως είπαμε, να εμφανιστεί σε Final Four και ως εκ τούτου θέλει να κάνει κάτι παραπάνω από ζωηρή την επανεμφάνισή του.

Εκδίκηση για το περσινό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ από την οποία έχασε την κούπα πέρυσι στο τελευταίο σουτ. Σε εκείνο, που έβαλε ο Γιουλ μπροστά στον Μουσταφά Φαλ. Είναι κάτι, που οι Πειραιώτες το φυσάνε και δεν κρυώνει, αφού ήταν ένα ματς δικό τους, που το έχασαν τσάμπα.

Φέτος, όπως είναι λογικό θέλουν να είναι διαφορετικό το σκηνικό. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού η Ρεbάλ είναι η ποιοτικότερη ομάδα της EuroLeague. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει μάθει να παλεύει και αυτό θα κάνει για μία ακόμη φορά.

Φενέρ, Παναθηναϊκός και Ρεάλ είναι πιο ποιοτικές ή αν θέλετε πιο ταλαντούχες ομάδες από τον Ολυμπιακό, ο τελευταίος, όμως, έχει σκληράδα, που δεν έχει κανείς. Και εκεί θα στηριχτεί για να μπορέσει να τα καταφέρει. Πιστεύουμε ότι σε ένα ματς, που όπως και του Παναθηναϊκού, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ο Ολυμπιακός έχει τύχη να πετύχει τον στόχο του.

Προγνωστικά Final Four 2024:

Στοίχημα στο FINAL FOUR 2024 στο Pamestoixima.gr

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές, για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και το μοναδικό "Διπλή Ευκαιρία Νικητής -Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός" σε Top Price! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.