Θα μεταφερθούμε στην Ισπανία, για τον τελευταίο αγώνα της Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ολυμπιακό, για την πρώτη αγωνιστική των playoffs.

Πλήρης η Μπαρτσελόνα, με δύο ηχηρές απουσίες ο Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι, μετά την νίκη τους απέναντι στην Μούρθια, εύκολα για το εγχώριο πρωτάθλημα, επικεντρώνονται, πλέον, στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. Έχουν το πλεονέκτημα έδρας, αλλά ξέρουν ότι η σειρά θα είναι δύσκολη και ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν τον πρώτο αγώνα.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, ταξίδεψε με τον Γουόκαπ να πονά στην μέση, και τον Παπανικολάου να έχει ίωση. Η παρουσία τους, θα κριθεί την τελευταία στιγμή, οπότε όσο αναφορά τις πεντάδες, θα πάμε με τις παραδοσιακές ως πρόβλεψη και θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως, ακόμα και τον πρώτο αγώνα να χάσει ο Ολυμπιακός, ξέρουμε όλοι ότι η σειρά έχει πολύ δρόμο.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι το Over 1.5 τρίποντο του Άλεκ Πίτερς σε 1.75*.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ειδικά αν ο Παπανικολάου λείπει, θα βρεθεί στο γήπεδο παραπάνω χρόνο, μπορεί να τον δούμε σε σχήμα, να παίζει στην θέση τρία και πιστεύω πως θα κάνει μεγάλο ματς. Αναμένω, να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 30 λεπτά και το προσωπικό του μαρκάρισμα θα αναλάβει ο Τζάμπαρι Πάρκερ.

Πιθανές πεντάδες:

Μπαρτσελόνα: Τόμας Σατοράνσκι, Νικόλα Λαπροβίτολα, Νικόλα Καλίνιτς, Τζάμπαρι Πάρκερ, Γιαν Βέσελι

Ολυμπιακός: Τόμας Γουόκαπ, Αιζάια Κάνααν, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Μουσταφά Φαλ

Προγνωστικά EuroLeague:

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές