Καλημέρα φιλαράκια μου, Παρασκευή σήμερα και το πρόγραμμα έχει πολύ ωραία παιχνίδια.

Εμείς, όπως πάντα, φιλτράρουμε για να βρούμε τα καλύτερα της ημέρας, λόγω των αποδόσεων το μπλέξαμε λιγάκι αλλά μοιάζει δυνατή η δυάδα.

Λούτον-Έβερτον

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Λούτον-Έβερτον, οι γηπεδούχοι όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν για τη θέση της παραμονής με την Νότιγχαμ. Οι φιλοξενούμενοι, έκαναν πολύ καλά παιχνίδια τελευταία και έχουν σωθεί και μαθηματικά. Αυτό δεν σημαίνει, ότι θα κάτσουν να χάσουν, για να πάρουν οι γηπεδούχοι το τρίποντο ή ακόμα και τον πόντο θα πρέπει να χτυπήσουν το παιχνίδι. Θεωρώ, πως θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και γι αυτό επιλέγω το over 0.5 ημιχρόνου μαζί με over 1.5 τελικό το οποίο πληρώνει κοντά στο 1.47*.

Λανς-Λοριάν

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Λανς-Λοριάν, οι γηπεδούχοι παλεύουν να μπουν στην ευρωπαϊκή εξάδα και θα πρέπει τέτοιου είδους παιχνίδια να τα καθαρίζουν. Οι φιλοξενούμενοι, θέλουν και αυτοί το τρίποντο, αν δεν καταφέρουν να σωθούν απευθείας τουλάχιστον να βγουν τρίτοι από το τέλος και να παίξουν μπαράζ για να μείνουν στην κατηγορία. Όπως και να έχει, θέλουν και οι δύο το παιχνίδι, θα επιλέξω και εδώ το over 0.5 ημιχρονου και over 1.5 τελικό το οποίο πληρώνει 1.47*.

Προγνωστικά Premier League:

Προγνωστικά Α΄ Γαλλίας:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές