Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική παρέα.

Θυμάστε τι σας είπα όταν ανέβηκε και επίσημα το blog του Pamestoixima.gr; Ότι πηγαίναμε σερί ταμεία και τώρα θα πέσει γκέλα, όπως και έγινε.

Μελετήσαμε όμως και βγάλαμε μία δυάδα, η οποία διαθέτει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης.

Μπρίνε-Λεβάνγκερ

Το πρώτο παιχνίδι, είναι από την δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, η Μπρίνε υποδέχεται την πρωτοπόρο Λεβάνγκερ. Η προϊστορία των δύο ομάδων, δεν «φωνάζει» απλά για over 2.5, αλλά για ακόμα περισσότερα γκολ.

Την φετινή χρονιά, έχουν ξεκινήσει και οι δύο πολύ δυνατά. Σίγουρα η φιλοξενούμενη πετάει φωτιές, αλλά εμείς βασιζόμαστε στο γκολ των γηπεδούχων, το οποίο θα κάνει το έργο μας ευκολότερο. Θα επιλέξουμε λοιπόν το over 2.5 σε απόδοση κοντά στο 1.62*.

Αταλάντα-Βερόνα

Το δεύτερο παιχνίδι, είναι από τη Serie A, η Αταλάντα υποδέχεται την Βερόνα. Οι γηπεδούχοι έκαναν φοβερή εμφάνιση με την Λίβερπουλ και μάλλον πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στην Ιταλία τώρα κυνηγάνε την Ρόμα στην Πέμπτη θέση ενώ «γλυκοκοιτάνε» και την τέταρτη θέση και το εισιτήριο για το Champions League.

Από την άλλη μεριά, η Βερόνα δίνει την δική της μάχη για να μείνει στην κατηγορία. Τουλάχιστον 4-5 ομάδες βρίσκονται στην γραμμή του υποβιβασμού και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Οι δύο ομάδες, έχουν προϊστορία στα πολλά γκολ και πιστεύω πως ένα ανάλογο σκηνικό θα δούμε και σήμερα. Επιλέγουμε, λοιπόν, το over 2.5 στο 1.75*!

Προγνωστικά Β΄ Νορβηγίας:

Προγνωστικά Serie A:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές