Καλησπέρα φίλοι μου, αυτό που συμβαίνει εδώ και κάποιες εβδομάδες είναι πραγματικά φοβερό!

Μετράμε ένα σερί 6 στα 6 και μάλιστα με pre-game επιλογές, ούτε μονά, ούτε live.

Εύχομαι να συνεχίσουμε σήμερα με την δυάδα μας από την Αγγλία. Ναι, καλά διαβάσατε! Ξέρω πως έχει παιχνίδια στο Champions League, αλλά πλέον όλα τα παιχνίδια είναι τριπλές.

Μάνσφιλντ-Φόρεστ Γκριν

Το πρώτο παιχνίδι είναι από τη League Two, εκεί όπου η Μάνσφιλντ υποδέχεται την Φόρεστ Γκριν (09/04, 21:45). Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο για να περάσουν στην τριάδα, η οποία εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, ενώ από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση και έχουν ανάγκη την νίκη, ψάχνοντας τη σωτηρία. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.50.

Λιντς-Σάντερλαντ

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την Championship, η Λιντς υποδέχεται την Σάντερλαντ (09/04, 22:00) σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι απέχουν δύο βαθμούς από την κορυφή και την απευθείας άνοδο και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο. Η Σάντερλαντ βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι σχετικά αδιάφορη. Επιλογή, λοιπόν, ο άσος σε συνδυασμό με Over 1.5 γκολ, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.47.

Αυτή θα είναι η δυάδα της ημέρας σε συνολική απόδοση 2.20.

Προγνωστικά Αγγλίας - Προτάσεις:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.