Αφού αναλύσαμε τις σημασίες της γκανιότας και του ασιατικού χάντικαπ, πάμε να δούμε πώς παίζονται τα στοιχήματα με σύστημα!

Τα συστήματα στο στοίχημα, είναι ένας διαδεδομένος τρόπος, με τον οποίο οι παίκτες απολαμβάνουν μεγαλύτερες νίκες και, ταυτόχρονα, μειωμένες απώλειες! Σου ακούγεται τρελό;

Παρακάτω, θα βρεις έναν οδηγό συστημάτων, για να γίνεις και εσύ δυνατός «γνώστης» του στοιχήματος και να απολαμβάνεις μεγάλα κέρδη στο Pamestoixima.gr!

Η σημασία των στοιχημάτων με σύστημα

Ο όρος «συστήματα» αναφέρεται σε έναν τρόπο στοιχήματος, όπου επιλέγονται και συνδυάζονται πολλά γεγονότα μαζί. Αν και η απώλεια σε έναν ή περισσότερους αγώνες μπορεί να συμβεί, οι παίκτες εξακολουθούν να μπορούν να κερδίσουν χρήματα ή να ανακτήσουν μέρος των απωλειών τους.

Ποια είναι και πώς παίζονται τα συστήματα

Σύστημα 2-3 (Trixie)

Το σύστημα Trixie είναι ένας τρόπος στοιχηματισμού, όπου επιλέγονται τρεις αγώνες και τοποθετούνται τέσσερα στοιχήματα: 3 δυάδες και 1 τριάδα.

 Αυτό, επιτρέπει στον παίκτη να κερδίσει ακόμα και αν μία από τις προβλέψεις του είναι λάθος, εφόσον κερδίσει τουλάχιστον έναν από τους αγώνες.

Σύστημα 1-2-3 (Patent)

Το σύστημα Patent, είναι ιδανικό για εκείνους που θέλουν να προβλέπουν επιτυχώς ισοπαλίες. Βασικά, περιλαμβάνει τρεις αγώνες και συνολικά επτά στοιχήματα: 3 μονά, 3 δυάδες και 1 τριάδα.

Για εκείνους που αναζητούν υψηλές αποδόσεις, το σύστημα 1-2-3 μπορεί να προσφέρει κέρδος, ακόμα και αν υπάρχει μόνο μία σωστή πρόβλεψη!

Σύστημα 1-2-3-4 (Lucky 15)

Το σύστημα Lucky 15 αποτελείται από τέσσερις αγώνες, με συνολικά 15 στοιχήματα: 1 τετράδα, 4 τριάδες, 6 δυάδες και 4 μονά αποδεκτά. Ακόμα, και αν μόνο ένα από τα στοιχήματα είναι επιτυχές, ο παίκτης μπορεί να κερδίσει.

 Το συνολικό κέρδος, εξαρτάται από τον αριθμό των σωστών προβλέψεων. Καθένα από τα στοιχήματα, πρέπει να έχει υψηλή απόδοση. Έτσι ώστε, ακόμα και αν κερδίσει μόνο μία επιλογή, ο παίκτης να έχει κέρδος!

Σύστημα 2-3-4 (Yankee)

Το σύστημα Yankee, είναι το πιο δημοφιλές σύστημα στο χώρο του στοιχηματισμού. Αυτό, οφείλεται στο γεγονός, ότι το σύστημα απαιτεί αποδόσεις κοντά στο διπλάσιο, τις οποίες «κυνηγάνε» συχνά οι παίκτες. Με τέσσερις επιλογές και έντεκα στοιχήματα, συνολικά, περιλαμβάνει 6 δυάδες, 4 τριάδες και 1 τετράδα.

Για να κερδίσει ο παίκτης, πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο σωστές προβλέψεις. Είναι σημαντικό, να επιλέγει αποδόσεις, που του προσφέρουν, έστω και ελάχιστο, κέρδος στις δυάδες.

Σύστημα 2-3-4-5 (Super Yankee)

Το Canadian ή Super Yankee, είναι ένα σύστημα που προορίζεται για εκείνους που προτιμούν να προβλέπουν Over ή Under. Περιλαμβάνει, συνολικά 26 στοιχήματα: 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες και 1 πεντάδα.

Αυτό το σύστημα, ενδείκνυται για μικρότερες αποδόσεις, κοντά στο 1.80. Για να επιτευχθεί ένα μίνιμουμ το κέρδος, οι επιτυχημένες προβλέψεις πρέπει να είναι, τουλάχιστον, τρεις.

Σύστημα 1-2-3-4-5 (Lucky 31)

Το σύστημα Lucky 31, μπορεί να θεωρηθεί, μια πιο προηγμένη έκδοση του Super Yankee συστήματος. Αυτό, οφείλεται στο γεγονός ότι, ακόμα και με μόνο μία επιτυχή πρόβλεψη, μπορεί να υπάρξει κέρδος, με την προυπόθεση οι αποδόσεις είναι πολύ πιο υψηλές από 1.80.

Αν έχει, τουλάχιστον, τρεις σωστές προβλέψεις και άνω, τα κέρδη είναι σημαντικά. Επειδή, πρόκειται για ένα σύστημα που περιλαμβάνει πέντε αγώνες με συνολικά 31 στοιχήματα: 5 μονά, 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες και 1 πεντάδα.