Το διάλειμμα των εθνικών ομάδων ανήκει στο παρελθόν και πλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων.

Μέχρι τα μέσα Μαΐου, θα πάμε χωρίς διακοπή και όπως λέγαμε και μέχρι πρότινος, το κίνητρο θα είναι το νούμερο ένα στοιχείο για το παιχνίδι μας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το Πάσχα των καθολικών, διπλή αγωνιστική στην Αγγλία Παρασκευή/Δευτέρα και ως εκ τούτου στις… αγγλιδούλες θα βασιστεί το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού μου παιχνιδιού.

Πιο ισχυρό «θέλω»

Αρχή, από την Championship και το Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Σουόνσι. Από δυο ήττες στα προ διακοπής προέρχεται η γηπεδούχος, αλλά και οι δύο ήταν κόντρα στον αφρό της κατηγορίας, τη Λιντς και την Ίπσουιτς. Προηγουμένως, είχε αναβαθμισμένη εικόνα, ενώ από δω και πέρα στη μάχη της παραμονής, έχει μόνο τελικούς μπροστά της και δη στην έδρα της, το Χίλσμπορο.

Σαφώς, πιο άνετη η Σουόνσι, στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού και με πολλές ομάδες από κάτω της. Το «θέλω» των γηπεδούχων, είναι πιο ισχυρό. Ο άσος είναι σε απόδοση 2.45*.

Ψάχνει συνέπεια

Από τη League 1, θα σταθώ στο Σριούσμπερι–Όξφορντ. Ασφαλής βαθμολογικά η Σριούσμπερι, το +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού μοιάζει μεγάλο για να καλυφθεί.

Καίγεται, αντιθέτως, η Όξφορντ στη μάχη της εισόδου στα playoffs, επικράτησε με άνεση της Πορτ Βέιλ (2-0) πριν τη διακοπή και πρέπει, επιτέλους, να βρει συνέπεια στην απόδοσή της. Καθαρό σημείο κινήτρου το διπλό, ενώ μάλιστα, η Όξφορντ διατηρεί και εξαιρετική προϊστορία στην έδρα αυτή (σερί 4-1-0). Το διπλό είναι σε απόδοση 2.05*.

Εξάποντο σε απόδοση 1.60*;

Στη League 2, υπάρχει το εξάποντο για τα playoffs ανόδου, το Γουίμπλεντον-Χαρογκέιτ. Παρότι, μιλάμε για δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές, κυνηγούν τον ίδιο στόχο, ενώ και η φόρμα τους είναι παραπλήσια, ο άσος σε υπερβολικά χαμηλή απόδοση 1.60*!

Ιδίως από τη στιγμή που η Γουίμπλεντον επιθετικά έχει αρκετές δυσκολίες, ενώ η Χάρογκεϊτ, που έβγαλε εις πέρας μια πολύ δύσκολη 3άδα αγώνων, στον δρόμο αποτελεί τη 2η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας! Το Χ2 είναι σε απόδοση 2.22*.

Προγνωστικά Championship:

Προγνωστικά League 1:

Προγνωστικά League 2:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.